Marketing konzultáció

Te kezeled az online marketing felületeket?

Gyakorlati segítségre lenne szükséged? Konkrét kérdésed van? Jó lenne, ha tudnál valakivel konzultálni?

A marketing konzultációt Neked ajánlom, ha:

 • Nem boldogulsz a Google Ads vagy Facebook hirdetésekkel
 • Segítségre van szükséged valamelyik marketing rendszer helyes beállításában
 • Mérési problémáid vannak
 • Hibaüzenetet kapsz és nem találod a megoldást
 • Segítségre van szükséged egy e-mail marketing kampány beállításában
 • Stratégiai tanácsra van szükséged
 • Elakadtál, hogyan tovább

Mi a marketing konzultáció

Az online marketing konzultáció során képernyőd megosztása segítségével pontosan meg tudod mutatni kérdéseidet, problémáidat és együtt meg tudjuk azokat oldani.

A marketing konzultáció lényege, hogy alkalmi szakmai segítséget kapsz az online marketing kampányaid kezelésében, beállításában. Akkor érdemes igénybe venned, ha nem szeretnéd az adott tevékenységet hosszútávra kiadni a kezedből, de időnként szükséged lenne szakmai segítségre azok kezelésében, beállításában.

A marketing konzultációs szolgáltatás tehát azoknak szól, akik aktívan kezelik az online marketing kampányokat, ám időről időre szembesülnek olyan helyzetekkel vagy kérdésekkel, amelyekhez szakértői segítségre van szükségük. Ha magad kezeled az online marketing csatornákat, a hirdetéseket, sok területen már van tapasztalatod, de vannak olyan feladatok, amikor nem vagy biztos magadban, időnként jó lenne egy külső, ám megbízható szakember iránymutatása, vagy csak megerősítése bizonyos problémák esetén vagy egyes haladóbb beállításokat külsős személyre bíznál, akkor valószínűleg pontosan ezt a szolgáltatást keresed.

A marketing konzultáció olyan lehetőséget kínál, ahol a résztvevők konkrét kérdéseikre kaphatnak választ az online marketing terén. A marketing konzultáción a résztvevők konkrét, testreszabott válaszokat és tanácsokat kapnak a kampányokat illetően. Legyen szó a Google Ads finomhangolásáról vagy egy hiba elhárításáról, a Facebook hirdetések beállításáról vagy az e-mail marketing stratégiák optimalizálásáról, a marketing konzultáció segít megtalálni a megoldást a felmerült kérdésekre.

A konzultációt jellemzően mikrovállalkozók és kezdő vagy junior online marketinges pozícióban dolgozók szokták igénybe venni.

A marketing konzultáció személyre szabott és teljesen rugalmas, kérdéseidhez, igényeidhez teljesen igazodik.

A marketing konzultáció konkrétabb, mint a marketing tanácsadás. Míg a tanácsadás inkább stratégiai jellegű, addig a konzultáció sokkal inkább operatív jellegű problémákkal foglalkozik. A marketing konzultáció konkrét, jellemzően gyakorlati kérdésekre ad választ. Az alkalmi marketing besegítés és a szakmai tanácsadás között helyezkedik el valahol félúton.

Miért fordulhatsz hozzám bizalommal, ha marketing konzultációra van szükséged

9 év marketinges munkatapasztalatom, több mint 50 márka digitális kampányainak kezelése és 3 év oktatói tapasztalatom lesz a Tiéd a marketing konzultáció ideje alatt.

Online Marketing konzultáció Apostol Noémivel

A konzultáció során elhangzottakat hosszútávú ügyfeleim adataihoz hasonlóan bizalmasan kezelem az iparági szabályoknak megfelelően. Igény esetén tudunk külön titoktartási nyilatkozatot is aláírni.

Milyen témákban tudok Neked segíteni

 • digitális marketing rendszerek beállítása, kezelése
 • weboldalak, webáruházak kezelése – tartalmi és marketing beállítások (WordPress, TYPO3, Wix, Webnode, Weebly, ShopRenter, UNAS, stb.)
 • Google Analytics
 • hőtérképek (HotJar, Smartlook, Ptengine, stb.)
 • Goolge Ads hirdetések
 • Facebook és Instagram hirdetések (egyéb fizetett social media hirdetések)
 • organikus social media
 • e-mail marketing

Teljes szakmai önéletrajzomat itt találod

Hogyan készülj a marketing konzultációra

A marketing konzultáción kötetlen formában teheted fel kérdéseidet. Ha esetleg több kérdésed van, érdemes ezeket a konzultáció előtt összegyűjtened.

Örülök, ha a marketing konzultáció foglalásakor nagy vonalakban ismerteted, mivel kapcsolatban segíthetek Neked. Így még a marketing konzultáció előtt tudom jelezni feléd, várhatóan milyen hozzáférésekre, eszközökre lesz szükség a probléma megoldásához. Ha esetleg olyan problémával keresnél meg, amiben nem vagyok kompetens, arról így szintén előre értesíteni tudlak.

Az online marketing konzultáció általában Google Meet platformon zajlik, de igényeidnek megfelelően más felületen is tarthatjuk.

Az első marketing konzultáció ingyenes, mely alkalmával 45 percben állok rendelkezésedre

Egy rövid megismerkedést követően megnézzük a konkrét problémát és segítek Neked megoldani azt.

Marketing konzultáció árak

Első marketing konzultációMarketing konzultáció
2. alkalomtól
Időtartam45 perc60 perc
Áringyenesbruttó 22.500 Ft

Egyeztessük most az első ingyenes marketing konzultációd időpontját!

Hívj a +36 70 724 9207-es telefonszámon!

Vagy töltsd ki ezt a jelentkezési lapot!

Nemsokára keresni foglak az általad megadott információk alapján.

Hétköznap 8:30-20:00, szombaton 9:00-12:00 tudunk konzultálni
A megadott adatokat Apostol Noémi e.v. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek tovább nem adja, azokat csak és kizárólag a konzultációhoz használja.